اتمام جلسه هیأت داوری برای فسخ قرارداد های واگذاری هفت تپه و پالایشگاه کرمانشاه ، تصمیمی گرفته نشد

به گزارش کالارنا، رئیس هیأت داوری آنالیز فسخ قراردادهای واگذاری شرکت هفت تپه و پالایشگاه نفت کرمانشاه گفت: تصمیم گیری نهایی درباره فسخ قرارداد های این دو مجموعه در جلسه امروز (سوم دی ماه) این هیأت صورت نگرفت و به جلسه بعدی موکول شد.

اتمام جلسه هیأت داوری برای فسخ قرارداد های واگذاری هفت تپه و پالایشگاه کرمانشاه ، تصمیمی گرفته نشد

عبدالعلی میرکوهی، رئیس هیأت داوری آنالیز فسخ قراردادهای واگذاری شرکت هفت تپه و پالایشگاه نفت کرمانشاه در تبادل نظر با خبرنگار خبرنگاران، در مورد جزئیات جلسه امروز (سوم دی ماه) این هیأت گفت: دقایقی پیش جلسه هیأت داوری برای تعیین تکلیف فسخ قرارداد های واگذاری این دو مجموعه به اتمام رسید و تصمیم گیری در این باره به زمان دیگری موکول شد.

میرکوهی اضافه نمود: با توجه به اینکه احتیاج به ارائه مدارک بیشتری از سوی طرفین برای صدور رأی نهایی در هیأت بود، قرار است جلسه دیگری به این منظور برگزار کنیم؛ اما فعلا تعیین نیست در چه تاریخی آن جلسه برگزار گردد.

رئیس هیأت داوری آنالیز فسخ قراردادهای واگذاری شرکت هفت تپه و پالایشگاه نفت کرمانشاه با تاکید بر اینکه قرار است یکسری اقدامات کارشناسی در مورد پرونده پالایشگاه صورت گیرد، ابراز کرد: هر زمان که طرفین مدارک و مستندات لازم را به هیأت داوری ارائه دهند، جلسه بعدی برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه زمان برگزاری جلسه بعدی هنوز تعیین نیست، اعلام نمود: تعیین نیست در چند جلسه رأی نهایی برای فسخ قرارداد های این دو مجموعه صادر گردد و همه این موارد بستگی به تکمیل بودن پرونده های مربوطه دارد، اما امیدواریم تصمیم گیری نهایی در بیش از دو جلسه صورت نگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 8 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 بهمن 1399 گردآورنده: kalarena.com شناسه مطلب: 1667

به "اتمام جلسه هیأت داوری برای فسخ قرارداد های واگذاری هفت تپه و پالایشگاه کرمانشاه ، تصمیمی گرفته نشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتمام جلسه هیأت داوری برای فسخ قرارداد های واگذاری هفت تپه و پالایشگاه کرمانشاه ، تصمیمی گرفته نشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید