لنوو از یک لپ تاپ مجهز به نمایشگر تاشو رونمایی کرد
به گزارش کالارنا، گوشی های تاشو به عنوان محصولات نوآورانه در صنعت تکنولوژی، توجهات زیادی را جلب نموده اند و ظاهرا این فناوری در حال تسری به دیگر بخش ها هم هست. در همین زمینه، ساعاتی قبل شرکت لنوو از مدل اولیه یک لپ تاپ مبتنی بر نمایشگر تاشو رونمایی کرد.
البته لنوو برای توسعه این محصول بیش از 3 سال وقت صرف نموده و میخواهد در سال 2020 آن را عرضه کند. این شرکت می خواهد محصولی را روانه بازار کند که در وهله اول به عنوان لپ تاپ حرف زیادی برای گفتن داشته باشد و صرفا به شکل یک تبلت پر زرق وبرق دیده نگردد.
فارغ از جذابیت های ظاهری، چرا این شرکت به ساخت لپ تاپ مبتنی بر نمایشگر تاشو رو آورده است؟ در رابطه با این موضوع می توان عمدتا بحث آسانی حمل ونقل را عنوان کرد. از لحاظ مفهومی، هدف از ساخت چنین لپ تاپ هایی، برعکس گوشی های تاشو است؛ زیرا شرکت هایی مانند سامسونگ و هواوی می خواهند گجت هایی را روانه بازار نمایند که از اندازه مشابه گوشی های معمولی بهره می برند ولی در نهایت نمایشگر بزرگتری را به ارمغان می آوزند. ولی در این میان، هدف از ساخت این ThinkPad تاشو این است که اندازه یک لپ تاپ معمولی، کوچک تر گردد.
این رویکرد، منجر به ساخت لپ تاپ مجهز به نمایشگر 13.3 اینچی اولد با رزولوشن 2K و نسبت تصویر 4:3 شده است. لنوو در خصوص وزن این محصول به صورت دقیق اظهارنظر ننموده و فقط گفته کمتر از 1 کیلوگرم وزن دارد که این موضوع در کنار قابلیت تا کردن نمایشگر، باعث می گردد حمل و نقل آن تجربه لذت بخش تری نسبت به بیشتر لپ تاپ ها باشد.
این لپ تاپ لنوو به صورت تا شده، بسیار کوچک تر از دیگر لپ تاپ های 13 اینچی است. مکانیزم بخش تا شو نمایشگر این محصول هنوز نهایی نشده و لنوو به خبرنگاران اعلام نموده که نمی توانند از نزدیک از بخش تاشو نمایشگر عکاسی نمایند. البته مطمئنا این شرکت برای محصول نهایی کوشش می نماید که بهترین مکانیسم ممکن را عملی کند.
در رابطه با نوع استفاده هم می توانید از آن به صورت باز شده استفاده کنید که تجربه کاربری مشابه تبلت ها را امکان پذیر می نماید و به لطف پشتیبانی از کیبورد بلوتوثی، می توانید آن را بر روی استند قرار دهید و همانند یک مانیتور بزرگ از آن استفاده کنید. در کنار این موارد، باید به استفاده از آن مانند یک لپ تاپ سنتی هم اشاره کنیم که با تا کردن نسبی آن، بخش پایینی نمایشگر به کیبورد تبدیل می گردد.
در رابطه با تعیینه های سخت افزاری این گوشی اطلاعات خیلی اندکی داریم و لنوو فقط گفته که مبتنی بر ویندوز و پردازنده اینتل است. در کنار این موضوع، نمی توانیم به مواردی مانند میزان حافظه رم یا حتی عمر باتری اشاره کنیم. از دیگر امکانات این لپ تاپ می توانیم به بهره گیری از قلم Wacom و شارژ به وسیله پورت USB-C اشاره کنیم.
در نهایت باید بگوییم که فناوری نمایشگرهای تاشو هنوز در مراحل اولیه خود قرار دارند و مسائل پیش آمده برای گلکسی فولد، حساس بودن فناوری مذکور را نشان می دهد. لنوو می گوید آن ها سخت مشغول کار هستند تا چنین مسائلی برای این لپ تاپ تکرار نگردد. حتی برای محکم کاری، آن ها تعداد آزمایش های مربوط به دوام نمایشگر تاشو را دو برابر نموده اند و ضمناً با توجه به اینکه قرار است در سال 2020 روانه بازار گردد، مطمئنا آن ها برای حل و فصل مسائل از زمان زیادی بهره می برند.
با توجه به شرایط فعلی، نمی توان با خیال راحت در خصوص این محصول اظهارنظر کرد. از طرفی قیمت و تاریخ عرضه آن تعیین نیست و از طرفی دیگر نمی دانیم که از چه سخت افزارهایی بهره می برد. با این وجود، چنین ایده ای بسیار بلندپروازانه است و همین که شرکتی مانند لنوو میخواهد از این تکنولوژی برای گجت های بزرگ تر از گوشی ها استفاده کند، خبر امیدبخشی محسوب می گردد. در نهایت باید ببینیم که آیا محصول نهایی می تواند جوابگوی نیازها و خواسته های کاربران باشد یا نه.
منبع: The Verge
منبع: دیجیکالا مگ